Skip to main content

Fredag 22. september står tre av fotografene som er med i årets utgave av NJP på scenen under fotofestivalen Dok23 i Fredrikstad.

Etter noen års pause, er fotofestivalen Dok tilbake igjen. Helgen 22. til 24. september kommer både norske og internasjonale fotografer til festivalen i Fredrikstad for å vise sine arbeider.

Programmet inneholder også både nåværende og tidligere NJP-fotografer.

Fredag 22. september klokken 14.00 står Lars Martin Hunstad, Giulia Mangione og Jo Straube på scenen i Litteraturhuset for å snakke om og vise frem sine NJP-prosjekter, som lanseres i NJP-boken om noen få uker. Deres prosjekter handler om Nord-Norge, om mennesker som frykter verdens undergang og kjønnsskifte.

På kvelden samme dag står fotograf Nora Savosnick foran publikum for å snakke om sitt arbeid som frilansfotograf, med et spesielt fokus på Ukraina. De siste to årene har hun vært på syv reiser til landet, og vil fredag klokken 18.30 berette om sine arbeider og inntrykk. Hun var med i den forrige runden med NJP.


Foto: Lars Martin Hustad

Dok23 i Fredrikstad arrangeres fredag og lørdag. På programmet, i tillegg til NJP-fotografene, står blant andre den danske fotojournalisten Mads Nissen, den ukrainske fotografen Julia Kochetova, VG-designer Simen Grytøyr og den danske fotokunstneren Matilde Søes Rasmussen.

Mer informasjon om festivalen og billetter finner du på nettsiden til Dok23.


Foto: Jo Straube

This site is registered on wpml.org as a development site.