Skip to main content

Norwegian Journal of Photography søker nå etter nye fotografer. Frist for å sende inn søknad er mandag 9. oktober 2023.

Snart lanseres den sjette utgaven av NJP-boken, og i den forbindelse søker vi etter nye fotografer som ønsker å delta med prosjekter i den syvende runden med Norwegian Journal of Photography.

Søknadsfristen er mandag 9. oktober 2023, og detaljer om hvordan du søker og hva du skal levere, finner du her.

Vi ser etter fotografer som enten har et allerede påbegynt prosjekt, og som søker et fellesskap og veiledning for å fortsette arbeidet, eller fotografer som har en prosjektide som de ønsker å jobbe med i de to årene NJP varer.

I løpet av de to årene skal de deltakende fotografene gjennomføre et prosjekt, delta på workshops og seminarer, jobbe sammen med sin mentor og dele erfaringer med de andre deltakende fotografene.

Søknaden skal inneholde 30 fotografier som viser ditt eget fotografiske uttrykk. Fotografiene kan enten være hentet fra et allerede pågående uavhengig prosjekt, eller fra et tidligere gjennomført prosjekt som fortrinnsvis viser din evne til å fortelle en historie i bilder, eller til å skildre et bestemt tema/miljø dokumentarisk. Rediger nøye. Redaksjonen er ute etter personer som har sterk evne til visuell historiefortelling. En alminnelig portfolio av tilfeldige bilder er ikke ønskelig.

De fotografer som blir plukket ut til å delta i NJP de kommende to årene, og som takker ja til dette, forplikter seg samtidig til å være tilgjengelige enkelte datoer i løpet av perioden. Dette gjelder blant annet redigeringsmøter, workshops, seminarer og gjennomganger. Fotografen plikter også å publisere det ferdige arbeidet først i boken Norwegian Journal of Photography og eventuelt stille ut fotografier/vise bilder på utstillinger, seminarer og foredrag.

Les kravene til innlevering nøye på vår nettside her, og husk siste frist 9. oktober 2023.

This site is registered on wpml.org as a development site.