Skip to main content

Fredag 14. og fredag 15. juni møttes de åtte utvalgte fotografene i Norwegian Journal of Photography #2 for å presentere bilder og sine prosjekter.

Sammen med de tre redaktørene, Rune Eraker, Laara Matsen og Espen Rasmussen, ble det to dager med sosialt samvær og fokus på det neste halvannet året med prosjektjobbing. På lørdag fikk hver fotograf en halv time der de viste både tidligere og pågående arbeider , før gruppen diskuterte de forskjellige prosjektideene.

Margaret M. de Lange vil fortsette sitt arbeid med å fotografere menneskene som omgir henne, som en dagbok, både familie og venner, men også totalt fremmede hun møter på sin vei. Jonas Bendiksen har rettet sitt fokus på Lofoten, hvor han som fotograf i en lokalavis vil utforske lokalmiljøene og hverdagen. Ivar Kvaal vil jobbe med sitt prosjekt i Hessdalen, som er kjent for obsevarsjoner av uidentifiserte objekter eller lys, mens Knut Egil Wang skal fotografere menneskliggjøringen av dyr med utgangspunkt i sitt nåværende bosted, Los Angeles.

Mathilde Helene Pettersen har base på sørlandet, og vil jobbe med mødre som har drapsdømte barn og Terje Abusdal skal den neste tiden tilbringe mye tid på Langøyene i Oslofjorden for å dokumentere samfunnet som hver sommer vokser frem der. Tomm W. Christiansen vil reise, blant annet ved å haike, gjennom Ukraina, Hviterussland og Polen for å skildre menneskene som bor i området som har fått navnet «Bloodlands». Anne-Stine Johnsbråten skal fotografere ungdom i Oslo i dag, på både østkanten og vestkanten.

This site is registered on wpml.org as a development site.