Skip to main content

Mangfold, mangfold, mangfold

NJP-prosjektet handler om viktigheten av mangfold hos alt levende. Med utgangspunkt i de dypøkologiske prinsippene om at alt liv har en verdi i seg selv – og at rikdom og mangfold av livsformer realiserer disse verdiene – søker prosjektet å visualisere viktigheten av mangfold både hos planter og mennesker.

Gjennom dokumentasjon av det rike plante- og menneskelivet som er å finne i Oslo og omegn, forsøker jeg å vise den rikdommen vi bør pleie og ivareta hos alt levende. Viktigheten av å beholde og tillate mangfold er høyst nødvendig for en god og levelig fremtid.

Om Erle:

Erle M. Kyllingmark (f. 1974) bor og jobber i Oslo. Hun tok sin BA(Hons)Photography ved London College of Printing i 1999, og har siden hatt et bredt virke innenfor foto og film. Som filmskaper har hun markert seg med videoinstallasjoner for Den Norske Opera & Ballett og dokumentarfilmen Livet er jævlig deilig som ble nominert til Gullruten for beste tv-dokumentar i 2010. Kyllingmark jobber i hovedsak med egne prosjekter og har flere separat- og gruppeutstillinger bak seg.

Nettside: https://www.erlekyllingmark.com

This site is registered on wpml.org as a development site.