Skip to main content

Adrian Øhrn Johansen

Adrian Øhrn Johansen er frilansfotograf og jobber med et langtidsprosjekt i Honduras. Han fokuserer på byen i verden med høyest drapsrate og har allerede bygget opp en stor mengde arbeider som tar oss tett på det emosjonelle slitet som volden fører til i samfunnet. Adrian har en poetisk og klar stil, og en nysgjerrighet om verden rundt seg.

Les mer…

 

Camilla Jensen

Camilla Jensen har jobbet profesjonelt med fotografi i mange år, men har den senere tid flyttet seg dypere inn i sitt eget personlige arbeid. Med en rå, emosjonell stil, utforsker Camilla temaer som identitet og grensene mellom offentlig og privat uttrykk. Hun vil fortsette med å dokumentere intime prosesser i dem kommende NJP-perioden.

Les mer…

 

 

Eirik Brekke

Eirik Brekke jobber som fotograf i Bergens Tidende. Eirik ble valgt ut blant annet på bakgrunn av hans subtile, humoristiske visuelle stil og hans veldefinerte tilnærming til å dokumentere verden rundt seg – i dette tilfellet Hardangervidda. Han mikser absurditeten, det vakre og den formelle elegansen, og utforsker forholdet mellom mennesket og naturen.

Les mer…

 

 

Kyrre Lien

Kyrre Lien har de siste årene markert seg som en tydelig dokumentarisk historieforteller, og har gjennomført flere prosjekter både som frilanser og for landets største aviser. Han representerer den nye generasjonen dokumentarfotografer, og har viet mye tid på å utvikle seg innenfor videosjangeren samtidig med at han har…

Les mer…

 

Morten Andersen

Morten Andersen er en av Norges mest profilerte, uavhengige fotografer. Hans  fotografiske uttrykk befinner seg i skjæringspunktet mellom dokumentar og kunst. Han har hatt en imponerende produksjon av fotobøker (i alt 18 siden 1999) og en rekke større og mindre fotokunstutstillinger.

Les mer…

 

Rebecca Shirin Jafari

Rebecca Shirin Jafari har bakgrunn fra journalistikken, men har jobbet med egne langtidsprosjekter og med fotoprosjekter for ulike NGO’er de siste 5 årene. Hun belyser ofte temaer som identitet, multikultur og barndom. Rebecca er halvt norsk og halvt iransk, noe hun vil bruke i sitt fotografiske prosjekt kalt ”My father is from Iran”.

Les mer…

 

Tommy Ellingsen

Tommy Ellingsen jobber som frilansfotograf med base i Stavanger, og jobber for en rekke aviser og magasiner. Han ble tildelt prisen Årets Bilde 2011. Det siste året har han jobbet mye med prosjektet som blir hans bidrag til NJP. Ellingsen har familie fra Island, og det er her han de neste to årene vil tilbringe mye tid.

Les mer…

 

Tonje Bøe Birkeland

Tonje Bøe Birkeland arbeider som samtidskunstner, med hovedvekt på fotografiet, og er utdannet ved Kunst- og Designhøgskolen i Bergen. Siden 2008 har hun arbeidet med fotoserien ”The Characters”, som omhandler fire forskjellige kvinnelige karakterer som alle er oppdagelsesreisende.

Les mer…

 

Ulla Schildt

Ulla Schildt er allerede godt i gang med sitt bidrag til Norwegian Journal of Photography. Hun ser på hvordan mennesker forholder seg til naturen når den er plassert i museer og zoologiske hager. Hennes fotografi står plassert i både det dokumentariske og kunstneriske.

Les mer…

 

This site is registered on wpml.org as a development site.