Skip to main content

Fredag 17. januar klokken 18.00 møter du de åtte fotografene som var med i den fjerde utgaven av Norwegian Journal of Photography (NJP) fra 2017 til 2019 hos Fritt Ord i Oslo.

I samtale med Susanne Østby Sæther, kurator ved Henie Onstad kunstsenter og Jonas Ekeberg, påtroppende kunstnerisk leder ved Fotografihuset, vil fotografene fortelle om sine NJP-prosjekter

Katinka Goldberg, Damian Michal Heinisch, Therese Alice Sanne, Elin Høyland, Monica Strømdahl, Fred Ivar Klemetsen, Line Ørnes Søndergaard og Paul Sigve Amundsen vil ta deg med på reiser til flophouses i USA, i fotsporene til familiemedlemmer i Ukraina, Tyskland og Sverige og inn i norske hjem med portretter av kongefamilien.

De vil fortelle om besøk til ekskjærester og bekjentskaper verden rundt, om psykisk helse blant unge i Norge og en mange tusen kilometer lang bilreise til over 35 europeiske land. 

Prosjektene ble samlet i den fjerde utgaven av Norwegian Journal of Photography som ble lansert samtidig som den store utstillingen på Henie Onstad kunstsenter i august sist år. 

Etter samtalene utfordres Jonas Ekeberg, påtroppende kunstnerisk leder av Fotografihuset, til å snakke om dokumentarfotografiets rolle i det kommende Fotografihuset.

Fri enté fredag 17. januar klokken 18.00 til 20.00 hos Fritt Ord, Uranienborgveien 2, Oslo. 

Velkommen: Bente Roalsvig, Fritt Ord, Laara Matsen og Rune Eraker, NJP-redaktører.

This site is registered on wpml.org as a development site.