Skip to main content

Fotografen er en av Norges fremste fotografer, med et helt eget blikk for bl.a. å portrettere mennesker i deres miljø. Han har gjennomgående sterke bilder, både når det gjelder innhold, komposisjon og journalistikk.

Apneseth velger prosjekter i sine nærområder, noe som gir fotografen spesielle utfordringer, men også fortrinn i sin tilnærming til historien. Hans erfaring, bildespråk og evne til å gjennomføre større prosjekter er avgjørende og vil være et viktig bidrag til alle i gruppen.

Utdrag fra prosjektbeskrivelsen

SOFT

Sogn og Fjordane teater (SOFT) er eit av landets minste regionteater, stifta i 1977. Det er 16 tilsette og 25 årsverk. Teateret fikk i fjor Heddaprisen for banebrytande eksponering av ny norsk dramatikk, i stor grad med lokal forankring. SOFT er eit turnéteater – ein slags ekstremvariant av eit turnéteater. Det tekniske og kunstneriske ensemblet reiser rundt i dette til dels vanskelig tilgjengelige fylket, bygger opp scener i kulturhus, skular og grendahus langs fjordane, under breen, på øyane ved havet. 

Mi tilnærming er eit fritt dokumentarisk fotoprosjekt som tar utgangspunkt i teaterets verksemd i vidaste forstand. Alt ifrå kulissebygging, systove og administrasjon til reisevirksomhet. Dessutan tilreisande skuespillarar, regissørar og koreografar. Ei blanding av tradisjonell fotografisk/ dokumentarisk tilstedeværelse og portrett. I tillegg oppbygde fototablå med grunnlag i reelle situasjoner teaterets verksemd innbyr til.

This site is registered on wpml.org as a development site.