Skip to main content

I en podkast-serie møter du noen av de beste fotografene her til lands i samtale med frilansjournalist Øystein Lie. I denne episoden møter du fotograf Morten Andersen.

I podkastserien tar Lie deg med inn i livene til landets beste fotografer, hvor de forteller om sitt engasjement og arbeid med fotografi. Samtalene i podkasten gir et dypt innblikk i hva som driver de forskjellige fotografene, der de deler sine tanker bak prosjektene og bildene sine.

– En bør jo ha litt høye krav til seg selv. Jeg mener at man vil ikke gjøre ting man har gjort før og i hvert fall ikke gjøre ting som andre har gjort før en liksom. Og det gjør man hele tiden, jeg har ikke funnet opp verken nye tema eller måter å jobbe på liksom – men jeg er vel en del av en tradisjon kan du si, en tradisjon som kommer ut fra gatefoto, forteller Morten Andersen i denne podcasten.

– Å ta gatebilder på en ny måte er litt vanskelig, men en må prøve å gjøre det på sin måte, sier Andersen til reporter Øystein Lie.

Øystein Lie (f. 1970) er en frilansreporter, forfatter og fotograf som holder til på Frosta i Trøndelag. Lie har de siste årene levert reportasjer hovedsakelig til DN Lørdag, D2 og A-magasinet.

Tidligere publiserte episoder finner du her:

Episode 1 – Helge Skodvin

Episode 2 – Therese Alice Sanne

Episode 3 – Tomm W. Christiansen

This site is registered on wpml.org as a development site.