Skip to main content

I helgen var det siste redigeringsrunde for de åtte NJP-fotografene.

Fotografene fikk en time hver sammen med redaktørene Rune Eraker, Laara Matsen, Espen Rasmussen og publisist Gösta Flemming. De fire presenterte sitt redigeringsforslag for fotografene, og sammen kom de frem til det endelige utvalget som skal trykkes i utgave nummer to av Norwegian Journal of Photography.

I løpet av de siste to årene har fotografene jobbet intenst med sine prosjekter. Halvveis i arbeidet var det samling på Holmsbu utenfor Oslo for å gå gjennom bildene, og videre planer ble lagt. Underveis har fotografene hatt kontakt med de tre redaktørene, både for innspill til selve fotograferingen og i forhold til redigering av arbeidet.

I Oslo denne helgen ble de siste brikkene lagt, og nå skal Gösta Flemming i Journal forlag starte arbeidet med bokdesign. Samtidig skal fotografene behandle sine bilder og levere feridge tekster, før boka lanseres på våren neste år.

Fotografene Jonas Bendiksen, Tomm W. Christiansen, Ivar Kvaal, Mathilde Hele Pettersen, Knut Egil Wang, Terje Abusdal, Anne-Stine Johnsbråten og Margaret M. de Lange har jobbet med vidt forskjellige prosjekter og uttrykk, både klassisk reportasje og arbeider som er i feltet mellom kunst og dokumentar.

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.