Skip to main content

De ti utvalgte fotografene til NJP er omtalt i flere medier. Klassekampen intervjuet Monica Larsen, Andrea Gjestvang, Ingvild Vaale Arnesen, Linda Bournane Engelberth, Marie Sjøvold og Karin Beate Nøsterud: «Da Klassekampen møter seks av de ti fotografene som torsdag ble valgt ut som deltakere i den første utgaven av Norwegian Journal of Photography (NJP), er stemningen preget av breie smil og gratulasjoner», skriver avisen i sin reportasje.

NRK presenterte de ti fotografene og arbeidene deres bredt på sine nettsider. «Fotografane vi har valt har alle eit eige uttrykk og signaturane deira er lette å kjenne att. Det er både folk som har jobba i mange år og unge fotografar som har gjort seg gjeldande med sterke visuelle uttrykk, seier Eraker», skriver NRK på sine nettsider.

Journalisten, organet til Norsk Journalistlag, omtalte prosjektet og de utvalgte fotografene i siste nummer, og det samme gjorde Fotojournalisten.no. Lokalavisen Firda skriver om Oddleiv Apneseth. Les sakene på Fotojournalisten og Firda.

This site is registered on wpml.org as a development site.