Skip to main content

Det anerkjente magasinet National Geographic viet nylig stor plass til et prosjekt av nåværende NJP-fotograf Therese Alice Sanne.

Sanne er med i Norwegian Journal of Photography sammen med syv andre fotografer. Nylig viet magasinet National Geographic stor plass på sin nettside til hennes prosjekt fra øya Sørburøy i øygruppen Froan.

Therese Alice Sanne jobbet opprinnelig med prosjektet for en spesialutgave av magasinet VG Helg, som ble publisert i 2016. Og nå har altså det amerikanske magasinet fattet interesse for fotografen, og de publiserte prosjektet på deres nettsider i slutten av november.

– Det er veldig gøy, og blir en bekreftelse på at man gjør noe riktig, en slags bonus. Men det er ikke noe jeg går rundt å tenker på, sier Sanne til Adresseavisen.

Foto: Therese Alice Sanne

Hun forteller videre til avisen at hun ble kjent med en fotograf fra National Geographic da hun arbeidet på et fotoprosjekt for ungdommer, Photocamp National Geographic. Fotografen falt for reportasjen hun hadde laget fra Sørburøya.

– Han mente den fortjente å bli publisert, og hjalp meg å plukke ut bilder som jeg sendte redaksjonen. Siden har jeg fortalt om prosjektet til en av fotoredaktørene, de har flere i NG, og nå har de altså publisert den på nett. Det er snart ett år siden reportasjen sto på trykk i VG Helg, forteller Therese Alice Sanne til Adresseavisen

Se hennes reportasje i National Geographic her.

This site is registered on wpml.org as a development site.